Εργαστηριακές αναλύσεις τεχνολογίας μεταποίησης οπωροκηπευτικών
Main Author: | Καραουλάνης Γεώργιος Δ. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
ART of TEXT
|
Similar Items
-
Food science
by: Potter Norman N., et al.
Published: (1998) -
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων
by: Γεωργάκης Σπ. Α.
Published: (1986) -
Food hygiene, microbiology, and HACCP
by: Forsythe S. J., et al.
Published: (1998) -
Εφαρμοσμένη στατιστική στην τεχνολογία τροφίμων
by: Πετρίδης Δημήτρης
Published: (1997) -
Τρόφιμα Παρουσίαση απλουστευμένη
by: Γαλανός Δημήτριος Σ.
Published: (1978)