Μετάβαση στο περιεχόμενο
VuFind
Αγγλικά
Ελληνικά
Γλώσσα
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Αναζήτηση
Σύνθετη
Εργαστηριακές αναλύσεις τεχνολ...
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με email
Εκτύπωση
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μόνιμος σύνδεσμος
Εργαστηριακές αναλύσεις τεχνολογίας μεταποίησης οπωροκηπευτικών
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας:
Καραουλάνης Γεώργιος Δ.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
ART of TEXT
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food science
ανά: Potter Norman N., κ.ά.
Έκδοση: (1998)
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων
ανά: Γεωργάκης Σπ. Α.
Έκδοση: (1986)
Food hygiene, microbiology, and HACCP
ανά: Forsythe S. J., κ.ά.
Έκδοση: (1998)
Εφαρμοσμένη στατιστική στην τεχνολογία τροφίμων
ανά: Πετρίδης Δημήτρης
Έκδοση: (1997)
Τρόφιμα Παρουσίαση απλουστευμένη
ανά: Γαλανός Δημήτριος Σ.
Έκδοση: (1978)