Παπαδημητρίου, Π. (2018). Εφαρμογή και σχεδιασμός συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000: 2005 και HACCP σε εταιρία παραγωγής και εμφιάλωσης οίνου. Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.
Chicago Style (17th ed.) CitationΠαπαδημητρίου, Παναγιώτης. Εφαρμογή και σχεδιασμός συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000: 2005 και HACCP σε εταιρία παραγωγής και εμφιάλωσης οίνου. Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ, 2018.
MLA (8th ed.) CitationΠαπαδημητρίου, Παναγιώτης. Εφαρμογή και σχεδιασμός συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000: 2005 και HACCP σε εταιρία παραγωγής και εμφιάλωσης οίνου. Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ, 2018.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.