Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Παπαδημητρίου, Π. (2018). Εφαρμογή και σχεδιασμός συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000: 2005 και HACCP σε εταιρία παραγωγής και εμφιάλωσης οίνου. Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Παπαδημητρίου, Παναγιώτης. Εφαρμογή και σχεδιασμός συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000: 2005 και HACCP σε εταιρία παραγωγής και εμφιάλωσης οίνου. Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ, 2018.

Παραπομπή σε μορφή MLA (8th εκδ.)

Παπαδημητρίου, Παναγιώτης. Εφαρμογή και σχεδιασμός συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000: 2005 και HACCP σε εταιρία παραγωγής και εμφιάλωσης οίνου. Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ, 2018.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.