HACCP και ISO η εφαρμογή τους στην τουριστική ναυτιλία
Κύριος συγγραφέας: | Δήμας, Αθανάσιος |
---|---|
Μορφή: | Πτυχιακή εργασία |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
ΤΕΙ Πειραιά
2012
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/1019 |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Ναυτιλία και τουρισμός στην Ελλάδα
ανά: Ψαριανός, Φίλιππος, κ.ά.
Έκδοση: (2016) -
Τουριστική πολιτική
ανά: Ηγουμενάκης Νίκος Γ.
Έκδοση: (1999) -
Η εγκληματικότητα στον Πόρο και η επίδρασή της στην τουριστική κίνηση
ανά: Κόζαρης, Αντώνιος
Έκδοση: (2014) -
Τουριστική ανάπτυξη κοινωνική ευθύνη και στοχασμοί
ανά: Καραγιάννης Στέφανος, κ.ά.
Έκδοση: (2016) -
Τουριστική ανάπτυξη πολυεπιστημονικές προσεγγίσεις
ανά: Αυγερινού-Κολώνια Σοφία
Έκδοση: (2000)