Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές /

Bibliographic Details
Main Author: Lelieveld, H. L. M. (Συγγραφέας)
Other Authors: Holah, J. T. (Συγγραφέας), Napper, D. (David) (Συγγραφέας), Κουτής, Χαρίλαος Κ. (Επιμελητής, Μεταφραστής)
Format: Book
Language:English
Greek
Published: Αθήνα : Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, c2021.
Edition:2η έκδ.
Subjects:
Description
Item Description:Τίτλος πρωτοτύπου: Hygiene in food processing : principles and practice.
Physical Description:640 σ. : εικ. (ορισμένες έγχρ.), πίν. ; 24 εκ.
Bibliography:Περιέχει βιβλιογραφίες.
Ευρετήριο: σ. [585]-607.
ISBN:9789605835583