Chemical and biological properties of food allergens /
Άλλοι συγγραφείς: | Jędrychowski, Lucjan (Επιμελητής), Wichers, Harry (Επιμελητής) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Έκδοση: |
Boca Raton :
CRC Press/Taylor & Francis,
2010.
|
Σειρά: | Chemical and functional properties of food components series
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Διαγνωστική προσέγγιση ατοπικών (αλλεργικών) νοσημάτων /
Έκδοση: (1987) -
Τροφογενή νοσήματα : οδηγός των τροφογενών λοιμώξεων και δηλητηριάσεων /
ανά: Χαρίσης, Νικόλαος Σ., 1950-
Έκδοση: (1997) -
Food hygiene - ashore and afloat /
ανά: Collins, Charles Patrick
Έκδοση: (1963) -
Toxic oil syndrome : ten years of progress /
Έκδοση: (2004) -
Training European professionals of the food canning industry : project selected within the framework of the Leonardo da Vinci Programme under the 1997 Call for Proposals : contract No E/97/2/00723/PI/II.1.1.c/FPC.
Έκδοση: (2000)