Οδηγός γαστρονομκής τέχνης
Main Authors: | Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ. (Author), Παπαδόπουλος Παναγιώτης Α. (Author) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Interbooks
|
Similar Items
-
Οδηγός γαστρονομκής τέχνης στοιχεία ζαχαροπλαστικής
by: Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ., et al.
Published: (2000) -
European gastronomy into the 21st century
by: Gillespie Cailein
Published: (2001) -
Εισαγωγή στην επαγγελματική μαγειρική
by: Ράπτης Νίκος Δ.
Published: (1997) -
Σύνθεση εδεσματολογίου με στοιχεία διατητικής
by: Σαλεσιώτης Μιχάλης Π.
Published: (2000) -
Στοιχεία διαιτητικής & σύνθεση εδεσματολογιών (menu) στις επισιτιστικές μονάδες
by: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Published: (2006)