Μετάβαση στο περιεχόμενο
VuFind
Αγγλικά
Ελληνικά
Γλώσσα
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Αναζήτηση
Σύνθετη
Οδηγός γαστρονομκής τέχνης...
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με email
Εκτύπωση
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μόνιμος σύνδεσμος
Οδηγός γαστρονομκής τέχνης
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριοι συγγραφείς:
Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ.
(Συγγραφέας)
,
Παπαδόπουλος Παναγιώτης Α.
(Συγγραφέας)
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Interbooks
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Οδηγός γαστρονομκής τέχνης στοιχεία ζαχαροπλαστικής
ανά: Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ., κ.ά.
Έκδοση: (2000)
European gastronomy into the 21st century
ανά: Gillespie Cailein
Έκδοση: (2001)
Εισαγωγή στην επαγγελματική μαγειρική
ανά: Ράπτης Νίκος Δ.
Έκδοση: (1997)
Σύνθεση εδεσματολογίου με στοιχεία διατητικής
ανά: Σαλεσιώτης Μιχάλης Π.
Έκδοση: (2000)
Στοιχεία διαιτητικής & σύνθεση εδεσματολογιών (menu) στις επισιτιστικές μονάδες
ανά: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Έκδοση: (2006)