Skip to content
VuFind
English
Ελληνικά
Language
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Οδηγός γαστρονομκής τέχνης...
Cite this
Email this
Print
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Permanent link
Οδηγός γαστρονομκής τέχνης
Bibliographic Details
Main Authors:
Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ.
(Author)
,
Παπαδόπουλος Παναγιώτης Α.
(Author)
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Interbooks
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Similar Items
Οδηγός γαστρονομκής τέχνης στοιχεία ζαχαροπλαστικής
by: Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ., et al.
Published: (2000)
European gastronomy into the 21st century
by: Gillespie Cailein
Published: (2001)
Εισαγωγή στην επαγγελματική μαγειρική
by: Ράπτης Νίκος Δ.
Published: (1997)
Σύνθεση εδεσματολογίου με στοιχεία διατητικής
by: Σαλεσιώτης Μιχάλης Π.
Published: (2000)
Στοιχεία διαιτητικής & σύνθεση εδεσματολογιών (menu) στις επισιτιστικές μονάδες
by: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Published: (2006)