Skip to content
VuFind
English
Ελληνικά
Language
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Οδηγός γαστρονομκής τέχνης...
Cite this
Email this
Print
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Permanent link
Export Ready —
Οδηγός γαστρονομκής τέχνης
Bibliographic Details
Main Authors:
Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ.
(Author)
,
Παπαδόπουλος Παναγιώτης Α.
(Author)
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Interbooks
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Similar Items
Οδηγός γαστρονομκής τέχνης στοιχεία ζαχαροπλαστικής
by: Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ., et al.
Published: (2000)
European gastronomy into the 21st century
by: Gillespie Cailein
Published: (2001)
Εισαγωγή στην επαγγελματική μαγειρική
by: Ράπτης Νίκος Δ.
Published: (1997)
Σύνθεση εδεσματολογίου με στοιχεία διατητικής
by: Σαλεσιώτης Μιχάλης Π.
Published: (2000)
Στοιχεία διαιτητικής & σύνθεση εδεσματολογιών (menu) στις επισιτιστικές μονάδες
by: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Published: (2006)