Skip to content
VuFind
    • English
    • Ελληνικά
Advanced
Page will reload when a filter is removed. Reset Filters
Applied Filters:
Suggested Topics: Remove Filter Numerical analysis
Page will reload when a filter is removed.
Reset Filters
Show filters (1)
Suggested Topics: Remove Filter Numerical analysis
  • Επαγγελματική κουζίνα...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
  • Permanent link
Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής

Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής

Bibliographic Details
Main Authors: Αρβανίτης Κώστας (Author), Κουτσιμανής Λευτέρης (Author)
Format: Book
Language:Greek
Published: Προπομπός
Series:Προπομπός
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Similar Items

  • Accounting in the hotel and catering industry
    by: Harris Peter J., et al.
    Published: (1995)
  • Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας
    by: Αρβανίτης Κώστας
    Published: (2006)
  • Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
    by: Reich Allen Z.
    Published: (1999)
  • Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων
    by: Μάρας Αθανάσιος Γ.
    Published: (1999)
  • Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων
    by: Τζωρακολευθεράκης Ζαχαρίας Γ.
    Published: (1999)

Search Options
  • Search History
  • Advanced Search
Find More
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
Need Help?
  • Search Tips