Μετάβαση στο περιεχόμενο
VuFind
Αγγλικά
Ελληνικά
Γλώσσα
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Αναζήτηση
Σύνθετη
Επαγγελματική κουζίνα...
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με email
Εκτύπωση
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μόνιμος σύνδεσμος
Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριοι συγγραφείς:
Αρβανίτης Κώστας
(Συγγραφέας)
,
Κουτσιμανής Λευτέρης
(Συγγραφέας)
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Προπομπός
Σειρά:
Προπομπός
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Accounting in the hotel and catering industry
ανά: Harris Peter J., κ.ά.
Έκδοση: (1995)
Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας
ανά: Αρβανίτης Κώστας
Έκδοση: (2006)
Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
ανά: Reich Allen Z.
Έκδοση: (1999)
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων
ανά: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Έκδοση: (1999)
Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων
ανά: Τζωρακολευθεράκης Ζαχαρίας Γ.
Έκδοση: (1999)