Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής
Main Authors: | Αρβανίτης Κώστας (Author), Κουτσιμανής Λευτέρης (Author) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Προπομπός
|
Series: | Προπομπός |
Similar Items
-
Accounting in the hotel and catering industry
by: Harris Peter J., et al.
Published: (1995) -
Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας
by: Αρβανίτης Κώστας
Published: (2006) -
Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
by: Reich Allen Z.
Published: (1999) -
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων
by: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Published: (1999) -
Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων
by: Τζωρακολευθεράκης Ζαχαρίας Γ.
Published: (1999)