Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής
Κύριοι συγγραφείς: | Αρβανίτης Κώστας (Συγγραφέας), Κουτσιμανής Λευτέρης (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Προπομπός
|
Σειρά: | Προπομπός |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Accounting in the hotel and catering industry
ανά: Harris Peter J., κ.ά.
Έκδοση: (1995) -
Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας
ανά: Αρβανίτης Κώστας
Έκδοση: (2006) -
Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
ανά: Reich Allen Z.
Έκδοση: (1999) -
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων
ανά: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Έκδοση: (1999) -
Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων
ανά: Τζωρακολευθεράκης Ζαχαρίας Γ.
Έκδοση: (1999)