Skip to content
VuFind
English
Ελληνικά
Language
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Επαγγελματική κουζίνα...
Cite this
Email this
Print
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Permanent link
Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής
Bibliographic Details
Main Authors:
Αρβανίτης Κώστας
(Author)
,
Κουτσιμανής Λευτέρης
(Author)
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Προπομπός
Series:
Προπομπός
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Similar Items
Accounting in the hotel and catering industry
by: Harris Peter J., et al.
Published: (1995)
Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας
by: Αρβανίτης Κώστας
Published: (2006)
Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
by: Reich Allen Z.
Published: (1999)
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων
by: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Published: (1999)
Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων
by: Τζωρακολευθεράκης Ζαχαρίας Γ.
Published: (1999)