Skip to content
VuFind
English
Ελληνικά
Language
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Επαγγελματική κουζίνα...
Cite this
Email this
Print
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Permanent link
Η εξαγωγή ολοκληρώθηκε —
Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής
Bibliographic Details
Main Authors:
Αρβανίτης Κώστας
(Author)
,
Κουτσιμανής Λευτέρης
(Author)
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Προπομπός
Series:
Προπομπός
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Similar Items
Accounting in the hotel and catering industry
by: Harris Peter J., et al.
Published: (1995)
Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας
by: Αρβανίτης Κώστας
Published: (2006)
Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
by: Reich Allen Z.
Published: (1999)
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων
by: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Published: (1999)
Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων
by: Τζωρακολευθεράκης Ζαχαρίας Γ.
Published: (1999)