Μετάβαση στο περιεχόμενο
VuFind
Αγγλικά
Ελληνικά
Γλώσσα
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Αναζήτηση
Σύνθετη
Επαγγελματική κουζίνα...
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με email
Εκτύπωση
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μόνιμος σύνδεσμος
Η εξαγωγή ολοκληρώθηκε —
Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριοι συγγραφείς:
Αρβανίτης Κώστας
(Συγγραφέας)
,
Κουτσιμανής Λευτέρης
(Συγγραφέας)
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Προπομπός
Σειρά:
Προπομπός
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Accounting in the hotel and catering industry
ανά: Harris Peter J., κ.ά.
Έκδοση: (1995)
Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας
ανά: Αρβανίτης Κώστας
Έκδοση: (2006)
Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
ανά: Reich Allen Z.
Έκδοση: (1999)
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων
ανά: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Έκδοση: (1999)
Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων
ανά: Τζωρακολευθεράκης Ζαχαρίας Γ.
Έκδοση: (1999)