Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριοι συγγραφείς: Αρβανίτης Κώστας (Συγγραφέας), Κουτσιμανής Λευτέρης (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Προπομπός
Σειρά:Προπομπός

MARC

LEADER 00000cam a22000001 4500
001 1/8109
010 |a 960-7860-36-5 
035 |l 10013141 
100 |a 20070920d2004 y0grey010503 ga 
101 0 |a gre 
200 1 |a Επαγγελματική κουζίνα  |e γενικές αρχές μαγειρικής  |f Κώστας Αρβανίτης - Λευτέρης Κουτσιμανής 
210 |a Αθήνα  |c Προπομπός  |d 2004 
215 |a 340 σ.  |c εικ.  |d 24 εκ. 
225 2 |a Τουρισμός και Ελεύθερος Χρόνος 
320 |a Βιβλιογραφία: σ.339-340 
327 1 |a Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, προγραμματισμός παραγωγής, πρώτες ύλες, παρασκευές, προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας 
410 1 |t Τουρισμός και Ελεύθερος Χρόνος  |f Προπομπός 
606 0 |a Εστιατόρια  |x Διοίκηση και οργάνωση 
606 0 |a Τροφοδότες και τροφοδοσία 
615 |a ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ 
676 |a 647.95 
700 1 |a Αρβανίτης  |b Κώστας  |4 070 
701 1 |a Κουτσιμανής  |b Λευτέρης  |4 070 
709 |a Προπομπός 
801 0 |a GR  |b ΠΑ.Δ.Α. - Βιβλιοθήκη Πανεπιστημιούπολης 2  |c 20070920  |g AACR2 
852 |a INST  |b LIBRARY  |e 20070920  |h 647.95 ΑΡΒ  |p 000027078  |q 000027078  |t BK  |y 23  |z 1 
852 |a INST  |b LIBRARY  |e 20070920  |h 647.95 ΑΡΒ  |p 000027079  |q 000027079  |t BK  |y 0  |z 2 
852 |a INST  |b LIBRARY  |e 20080415  |h 647.95 ΑΡΒ  |p 000029900  |q 000029900  |t BK  |y 0  |z 5 
852 |a INST  |b LIBRARY  |e 20080415  |h 647.95 ΑΡΒ  |p 000029901  |q 000029901  |t BK  |y 0  |z 4 
852 |a INST  |b LIBRARY  |e 20080415  |h 647.95 ΑΡΒ  |p 000029903  |q 000029903  |t BK  |y 0  |z 3 
909 |b 027850 
909 |b 027851 (c.2) 
909 |b 028465 (c.3) 
909 |b 028466 (c.4) 
909 |b 028467 (c.5) 
960 |a ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2007 

Εγγραφή στο Ευρετήριο Αναζήτησης

_version_ 1780545244833513472
author Αρβανίτης Κώστας
Κουτσιμανής Λευτέρης
author_facet Αρβανίτης Κώστας
Κουτσιμανής Λευτέρης
author_role 070
070
author_sort Αρβανίτης Κώστας
author_variant α κ ακ
κ λ κλ
building Campus Library II
collection LIB2 Catalog
contents Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, προγραμματισμός παραγωγής, πρώτες ύλες, παρασκευές, προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας
dewey-full 647.95
dewey-hundreds 600
dewey-ones 647
dewey-raw 647.95
dewey-search 647.95
dewey-sort 3647.95
dewey-tens 640
format Book
fullrecord {"leader":"01998cam a22003971 4500","fields":[{"001":"1/8109"},{"010":{"subfields":[{"a":"960-7860-36-5"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"035":{"subfields":[{"l":"10013141"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"100":{"subfields":[{"a":"20070920d2004 y0grey010503 ga"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"101":{"subfields":[{"a":"gre"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"200":{"subfields":[{"a":"\u0395\u03c0\u03b1\u03b3\u03b3\u03b5\u03bb\u03bc\u03b1\u03c4\u03b9\u03ba\u03ae \u03ba\u03bf\u03c5\u03b6\u03af\u03bd\u03b1"},{"e":"\u03b3\u03b5\u03bd\u03b9\u03ba\u03ad\u03c2 \u03b1\u03c1\u03c7\u03ad\u03c2 \u03bc\u03b1\u03b3\u03b5\u03b9\u03c1\u03b9\u03ba\u03ae\u03c2"},{"f":"\u039a\u03ce\u03c3\u03c4\u03b1\u03c2 \u0391\u03c1\u03b2\u03b1\u03bd\u03af\u03c4\u03b7\u03c2 - \u039b\u03b5\u03c5\u03c4\u03ad\u03c1\u03b7\u03c2 \u039a\u03bf\u03c5\u03c4\u03c3\u03b9\u03bc\u03b1\u03bd\u03ae\u03c2"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"210":{"subfields":[{"a":"\u0391\u03b8\u03ae\u03bd\u03b1"},{"c":"\u03a0\u03c1\u03bf\u03c0\u03bf\u03bc\u03c0\u03cc\u03c2"},{"d":"2004"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"215":{"subfields":[{"a":"340 \u03c3."},{"c":"\u03b5\u03b9\u03ba."},{"d":"24 \u03b5\u03ba."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"225":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03bf\u03c5\u03c1\u03b9\u03c3\u03bc\u03cc\u03c2 \u03ba\u03b1\u03b9 \u0395\u03bb\u03b5\u03cd\u03b8\u03b5\u03c1\u03bf\u03c2 \u03a7\u03c1\u03cc\u03bd\u03bf\u03c2"}],"ind1":"2","ind2":" "}},{"320":{"subfields":[{"a":"\u0392\u03b9\u03b2\u03bb\u03b9\u03bf\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03af\u03b1: \u03c3.339-340"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"327":{"subfields":[{"a":"\u03a3\u03c7\u03b5\u03b4\u03b9\u03b1\u03c3\u03bc\u03cc\u03c2, \u03bf\u03c1\u03b3\u03ac\u03bd\u03c9\u03c3\u03b7, \u03b5\u03be\u03bf\u03c0\u03bb\u03b9\u03c3\u03bc\u03cc\u03c2, \u03c0\u03c1\u03bf\u03b3\u03c1\u03b1\u03bc\u03bc\u03b1\u03c4\u03b9\u03c3\u03bc\u03cc\u03c2 \u03c0\u03b1\u03c1\u03b1\u03b3\u03c9\u03b3\u03ae\u03c2, \u03c0\u03c1\u03ce\u03c4\u03b5\u03c2 \u03cd\u03bb\u03b5\u03c2, \u03c0\u03b1\u03c1\u03b1\u03c3\u03ba\u03b5\u03c5\u03ad\u03c2, \u03c0\u03c1\u03bf\u03b4\u03b9\u03b1\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03ad\u03c2 \u03c5\u03b3\u03b9\u03b5\u03b9\u03bd\u03ae\u03c2 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b1\u03c3\u03c6\u03ac\u03bb\u03b5\u03b9\u03b1\u03c2"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"410":{"subfields":[{"t":"\u03a4\u03bf\u03c5\u03c1\u03b9\u03c3\u03bc\u03cc\u03c2 \u03ba\u03b1\u03b9 \u0395\u03bb\u03b5\u03cd\u03b8\u03b5\u03c1\u03bf\u03c2 \u03a7\u03c1\u03cc\u03bd\u03bf\u03c2"},{"f":"\u03a0\u03c1\u03bf\u03c0\u03bf\u03bc\u03c0\u03cc\u03c2"}],"ind1":" ","ind2":"1"}},{"606":{"subfields":[{"a":"\u0395\u03c3\u03c4\u03b9\u03b1\u03c4\u03cc\u03c1\u03b9\u03b1"},{"x":"\u0394\u03b9\u03bf\u03af\u03ba\u03b7\u03c3\u03b7 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03bf\u03c1\u03b3\u03ac\u03bd\u03c9\u03c3\u03b7"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"606":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03bf\u03b4\u03cc\u03c4\u03b5\u03c2 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03bf\u03b4\u03bf\u03c3\u03af\u03b1"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"615":{"subfields":[{"a":"\u0395\u03a3\u03a4\u0399\u0391\u03a4\u039f\u03a1\u0399\u0391"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"676":{"subfields":[{"a":"647.95"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"700":{"subfields":[{"a":"\u0391\u03c1\u03b2\u03b1\u03bd\u03af\u03c4\u03b7\u03c2"},{"b":"\u039a\u03ce\u03c3\u03c4\u03b1\u03c2"},{"4":"070"}],"ind1":" ","ind2":"1"}},{"701":{"subfields":[{"a":"\u039a\u03bf\u03c5\u03c4\u03c3\u03b9\u03bc\u03b1\u03bd\u03ae\u03c2"},{"b":"\u039b\u03b5\u03c5\u03c4\u03ad\u03c1\u03b7\u03c2"},{"4":"070"}],"ind1":" ","ind2":"1"}},{"709":{"subfields":[{"a":"\u03a0\u03c1\u03bf\u03c0\u03bf\u03bc\u03c0\u03cc\u03c2"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"801":{"subfields":[{"a":"GR"},{"b":"\u03a0\u0391.\u0394.\u0391. - \u0392\u03b9\u03b2\u03bb\u03b9\u03bf\u03b8\u03ae\u03ba\u03b7 \u03a0\u03b1\u03bd\u03b5\u03c0\u03b9\u03c3\u03c4\u03b7\u03bc\u03b9\u03bf\u03cd\u03c0\u03bf\u03bb\u03b7\u03c2 2"},{"c":"20070920"},{"g":"AACR2"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"852":{"subfields":[{"a":"INST"},{"b":"LIBRARY"},{"e":"20070920"},{"h":"647.95 \u0391\u03a1\u0392"},{"p":"000027078"},{"q":"000027078"},{"t":"BK"},{"y":"23"},{"z":"1"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"852":{"subfields":[{"a":"INST"},{"b":"LIBRARY"},{"e":"20070920"},{"h":"647.95 \u0391\u03a1\u0392"},{"p":"000027079"},{"q":"000027079"},{"t":"BK"},{"y":"0"},{"z":"2"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"852":{"subfields":[{"a":"INST"},{"b":"LIBRARY"},{"e":"20080415"},{"h":"647.95 \u0391\u03a1\u0392"},{"p":"000029900"},{"q":"000029900"},{"t":"BK"},{"y":"0"},{"z":"5"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"852":{"subfields":[{"a":"INST"},{"b":"LIBRARY"},{"e":"20080415"},{"h":"647.95 \u0391\u03a1\u0392"},{"p":"000029901"},{"q":"000029901"},{"t":"BK"},{"y":"0"},{"z":"4"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"852":{"subfields":[{"a":"INST"},{"b":"LIBRARY"},{"e":"20080415"},{"h":"647.95 \u0391\u03a1\u0392"},{"p":"000029903"},{"q":"000029903"},{"t":"BK"},{"y":"0"},{"z":"3"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"909":{"subfields":[{"b":"027850"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"909":{"subfields":[{"b":"027851 (c.2)"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"909":{"subfields":[{"b":"028465 (c.3)"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"909":{"subfields":[{"b":"028466 (c.4)"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"909":{"subfields":[{"b":"028467 (c.5)"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"960":{"subfields":[{"a":"\u03a3\u0395\u03a0\u03a4\u0395\u039c\u0392\u03a1\u0399\u039f\u03a3 2007"}],"ind1":" ","ind2":" "}}]}
id lib2_1/8109
illustrated Illustrated
institution University of West Attica
isbn 960-7860-36-5
language Greek
physical 340 σ. εικ. 24 εκ.
publishDate 2004
publisher Προπομπός
record_format marc
series Προπομπός
series2 Τουρισμός και Ελεύθερος Χρόνος
spelling 20070920d2004 y0grey010503 ga
gre
Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής Κώστας Αρβανίτης - Λευτέρης Κουτσιμανής
Αθήνα Προπομπός 2004
340 σ. εικ. 24 εκ.
Τουρισμός και Ελεύθερος Χρόνος
Βιβλιογραφία: σ.339-340
Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, προγραμματισμός παραγωγής, πρώτες ύλες, παρασκευές, προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας
Τουρισμός και Ελεύθερος Χρόνος Προπομπός
Εστιατόρια Διοίκηση και οργάνωση
Τροφοδότες και τροφοδοσία
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
647.95
Αρβανίτης Κώστας 070
Κουτσιμανής Λευτέρης 070
Προπομπός
GR ΠΑ.Δ.Α. - Βιβλιοθήκη Πανεπιστημιούπολης 2 20070920 AACR2
INST LIBRARY 20070920 647.95 ΑΡΒ 000027078 000027078 BK 23 1
INST LIBRARY 20070920 647.95 ΑΡΒ 000027079 000027079 BK 0 2
INST LIBRARY 20080415 647.95 ΑΡΒ 000029900 000029900 BK 0 5
INST LIBRARY 20080415 647.95 ΑΡΒ 000029901 000029901 BK 0 4
INST LIBRARY 20080415 647.95 ΑΡΒ 000029903 000029903 BK 0 3
spellingShingle Αρβανίτης Κώστας
Κουτσιμανής Λευτέρης
Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής
Προπομπός
Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, προγραμματισμός παραγωγής, πρώτες ύλες, παρασκευές, προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας
Εστιατόρια Διοίκηση και οργάνωση
Τροφοδότες και τροφοδοσία
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
title Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής
title_auth Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής
title_full Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής Κώστας Αρβανίτης - Λευτέρης Κουτσιμανής
title_fullStr Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής Κώστας Αρβανίτης - Λευτέρης Κουτσιμανής
title_full_unstemmed Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής Κώστας Αρβανίτης - Λευτέρης Κουτσιμανής
title_short Επαγγελματική κουζίνα
title_sub γενικές αρχές μαγειρικής
topic Εστιατόρια Διοίκηση και οργάνωση
Τροφοδότες και τροφοδοσία
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
topic_facet Εστιατόρια Διοίκηση και οργάνωση
Τροφοδότες και τροφοδοσία