MARC
LEADER | 00000cam a22000001 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1/8109 | ||
010 | |a 960-7860-36-5 | ||
035 | |l 10013141 | ||
100 | |a 20070920d2004 y0grey010503 ga | ||
101 | 0 | |a gre | |
200 | 1 | |a Επαγγελματική κουζίνα |e γενικές αρχές μαγειρικής |f Κώστας Αρβανίτης - Λευτέρης Κουτσιμανής | |
210 | |a Αθήνα |c Προπομπός |d 2004 | ||
215 | |a 340 σ. |c εικ. |d 24 εκ. | ||
225 | 2 | |a Τουρισμός και Ελεύθερος Χρόνος | |
320 | |a Βιβλιογραφία: σ.339-340 | ||
327 | 1 | |a Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, προγραμματισμός παραγωγής, πρώτες ύλες, παρασκευές, προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας | |
410 | 1 | |t Τουρισμός και Ελεύθερος Χρόνος |f Προπομπός | |
606 | 0 | |a Εστιατόρια |x Διοίκηση και οργάνωση | |
606 | 0 | |a Τροφοδότες και τροφοδοσία | |
615 | |a ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ | ||
676 | |a 647.95 | ||
700 | 1 | |a Αρβανίτης |b Κώστας |4 070 | |
701 | 1 | |a Κουτσιμανής |b Λευτέρης |4 070 | |
709 | |a Προπομπός | ||
801 | 0 | |a GR |b ΠΑ.Δ.Α. - Βιβλιοθήκη Πανεπιστημιούπολης 2 |c 20070920 |g AACR2 | |
852 | |a INST |b LIBRARY |e 20070920 |h 647.95 ΑΡΒ |p 000027078 |q 000027078 |t BK |y 23 |z 1 | ||
852 | |a INST |b LIBRARY |e 20070920 |h 647.95 ΑΡΒ |p 000027079 |q 000027079 |t BK |y 0 |z 2 | ||
852 | |a INST |b LIBRARY |e 20080415 |h 647.95 ΑΡΒ |p 000029900 |q 000029900 |t BK |y 0 |z 5 | ||
852 | |a INST |b LIBRARY |e 20080415 |h 647.95 ΑΡΒ |p 000029901 |q 000029901 |t BK |y 0 |z 4 | ||
852 | |a INST |b LIBRARY |e 20080415 |h 647.95 ΑΡΒ |p 000029903 |q 000029903 |t BK |y 0 |z 3 | ||
909 | |b 027850 | ||
909 | |b 027851 (c.2) | ||
909 | |b 028465 (c.3) | ||
909 | |b 028466 (c.4) | ||
909 | |b 028467 (c.5) | ||
960 | |a ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2007 |
Εγγραφή στο Ευρετήριο Αναζήτησης
_version_ | 1780545244833513472 |
---|---|
author | Αρβανίτης Κώστας Κουτσιμανής Λευτέρης |
author_facet | Αρβανίτης Κώστας Κουτσιμανής Λευτέρης |
author_role | 070 070 |
author_sort | Αρβανίτης Κώστας |
author_variant | α κ ακ κ λ κλ |
building | Campus Library II |
collection | LIB2 Catalog |
contents | Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, προγραμματισμός παραγωγής, πρώτες ύλες, παρασκευές, προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας |
dewey-full | 647.95 |
dewey-hundreds | 600 |
dewey-ones | 647 |
dewey-raw | 647.95 |
dewey-search | 647.95 |
dewey-sort | 3647.95 |
dewey-tens | 640 |
format | Book |
fullrecord | {"leader":"01998cam a22003971 4500","fields":[{"001":"1/8109"},{"010":{"subfields":[{"a":"960-7860-36-5"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"035":{"subfields":[{"l":"10013141"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"100":{"subfields":[{"a":"20070920d2004 y0grey010503 ga"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"101":{"subfields":[{"a":"gre"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"200":{"subfields":[{"a":"\u0395\u03c0\u03b1\u03b3\u03b3\u03b5\u03bb\u03bc\u03b1\u03c4\u03b9\u03ba\u03ae \u03ba\u03bf\u03c5\u03b6\u03af\u03bd\u03b1"},{"e":"\u03b3\u03b5\u03bd\u03b9\u03ba\u03ad\u03c2 \u03b1\u03c1\u03c7\u03ad\u03c2 \u03bc\u03b1\u03b3\u03b5\u03b9\u03c1\u03b9\u03ba\u03ae\u03c2"},{"f":"\u039a\u03ce\u03c3\u03c4\u03b1\u03c2 \u0391\u03c1\u03b2\u03b1\u03bd\u03af\u03c4\u03b7\u03c2 - \u039b\u03b5\u03c5\u03c4\u03ad\u03c1\u03b7\u03c2 \u039a\u03bf\u03c5\u03c4\u03c3\u03b9\u03bc\u03b1\u03bd\u03ae\u03c2"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"210":{"subfields":[{"a":"\u0391\u03b8\u03ae\u03bd\u03b1"},{"c":"\u03a0\u03c1\u03bf\u03c0\u03bf\u03bc\u03c0\u03cc\u03c2"},{"d":"2004"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"215":{"subfields":[{"a":"340 \u03c3."},{"c":"\u03b5\u03b9\u03ba."},{"d":"24 \u03b5\u03ba."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"225":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03bf\u03c5\u03c1\u03b9\u03c3\u03bc\u03cc\u03c2 \u03ba\u03b1\u03b9 \u0395\u03bb\u03b5\u03cd\u03b8\u03b5\u03c1\u03bf\u03c2 \u03a7\u03c1\u03cc\u03bd\u03bf\u03c2"}],"ind1":"2","ind2":" "}},{"320":{"subfields":[{"a":"\u0392\u03b9\u03b2\u03bb\u03b9\u03bf\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03af\u03b1: \u03c3.339-340"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"327":{"subfields":[{"a":"\u03a3\u03c7\u03b5\u03b4\u03b9\u03b1\u03c3\u03bc\u03cc\u03c2, \u03bf\u03c1\u03b3\u03ac\u03bd\u03c9\u03c3\u03b7, \u03b5\u03be\u03bf\u03c0\u03bb\u03b9\u03c3\u03bc\u03cc\u03c2, \u03c0\u03c1\u03bf\u03b3\u03c1\u03b1\u03bc\u03bc\u03b1\u03c4\u03b9\u03c3\u03bc\u03cc\u03c2 \u03c0\u03b1\u03c1\u03b1\u03b3\u03c9\u03b3\u03ae\u03c2, \u03c0\u03c1\u03ce\u03c4\u03b5\u03c2 \u03cd\u03bb\u03b5\u03c2, \u03c0\u03b1\u03c1\u03b1\u03c3\u03ba\u03b5\u03c5\u03ad\u03c2, \u03c0\u03c1\u03bf\u03b4\u03b9\u03b1\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03ad\u03c2 \u03c5\u03b3\u03b9\u03b5\u03b9\u03bd\u03ae\u03c2 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b1\u03c3\u03c6\u03ac\u03bb\u03b5\u03b9\u03b1\u03c2"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"410":{"subfields":[{"t":"\u03a4\u03bf\u03c5\u03c1\u03b9\u03c3\u03bc\u03cc\u03c2 \u03ba\u03b1\u03b9 \u0395\u03bb\u03b5\u03cd\u03b8\u03b5\u03c1\u03bf\u03c2 \u03a7\u03c1\u03cc\u03bd\u03bf\u03c2"},{"f":"\u03a0\u03c1\u03bf\u03c0\u03bf\u03bc\u03c0\u03cc\u03c2"}],"ind1":" ","ind2":"1"}},{"606":{"subfields":[{"a":"\u0395\u03c3\u03c4\u03b9\u03b1\u03c4\u03cc\u03c1\u03b9\u03b1"},{"x":"\u0394\u03b9\u03bf\u03af\u03ba\u03b7\u03c3\u03b7 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03bf\u03c1\u03b3\u03ac\u03bd\u03c9\u03c3\u03b7"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"606":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03bf\u03b4\u03cc\u03c4\u03b5\u03c2 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03bf\u03b4\u03bf\u03c3\u03af\u03b1"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"615":{"subfields":[{"a":"\u0395\u03a3\u03a4\u0399\u0391\u03a4\u039f\u03a1\u0399\u0391"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"676":{"subfields":[{"a":"647.95"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"700":{"subfields":[{"a":"\u0391\u03c1\u03b2\u03b1\u03bd\u03af\u03c4\u03b7\u03c2"},{"b":"\u039a\u03ce\u03c3\u03c4\u03b1\u03c2"},{"4":"070"}],"ind1":" ","ind2":"1"}},{"701":{"subfields":[{"a":"\u039a\u03bf\u03c5\u03c4\u03c3\u03b9\u03bc\u03b1\u03bd\u03ae\u03c2"},{"b":"\u039b\u03b5\u03c5\u03c4\u03ad\u03c1\u03b7\u03c2"},{"4":"070"}],"ind1":" ","ind2":"1"}},{"709":{"subfields":[{"a":"\u03a0\u03c1\u03bf\u03c0\u03bf\u03bc\u03c0\u03cc\u03c2"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"801":{"subfields":[{"a":"GR"},{"b":"\u03a0\u0391.\u0394.\u0391. - \u0392\u03b9\u03b2\u03bb\u03b9\u03bf\u03b8\u03ae\u03ba\u03b7 \u03a0\u03b1\u03bd\u03b5\u03c0\u03b9\u03c3\u03c4\u03b7\u03bc\u03b9\u03bf\u03cd\u03c0\u03bf\u03bb\u03b7\u03c2 2"},{"c":"20070920"},{"g":"AACR2"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"852":{"subfields":[{"a":"INST"},{"b":"LIBRARY"},{"e":"20070920"},{"h":"647.95 \u0391\u03a1\u0392"},{"p":"000027078"},{"q":"000027078"},{"t":"BK"},{"y":"23"},{"z":"1"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"852":{"subfields":[{"a":"INST"},{"b":"LIBRARY"},{"e":"20070920"},{"h":"647.95 \u0391\u03a1\u0392"},{"p":"000027079"},{"q":"000027079"},{"t":"BK"},{"y":"0"},{"z":"2"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"852":{"subfields":[{"a":"INST"},{"b":"LIBRARY"},{"e":"20080415"},{"h":"647.95 \u0391\u03a1\u0392"},{"p":"000029900"},{"q":"000029900"},{"t":"BK"},{"y":"0"},{"z":"5"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"852":{"subfields":[{"a":"INST"},{"b":"LIBRARY"},{"e":"20080415"},{"h":"647.95 \u0391\u03a1\u0392"},{"p":"000029901"},{"q":"000029901"},{"t":"BK"},{"y":"0"},{"z":"4"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"852":{"subfields":[{"a":"INST"},{"b":"LIBRARY"},{"e":"20080415"},{"h":"647.95 \u0391\u03a1\u0392"},{"p":"000029903"},{"q":"000029903"},{"t":"BK"},{"y":"0"},{"z":"3"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"909":{"subfields":[{"b":"027850"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"909":{"subfields":[{"b":"027851 (c.2)"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"909":{"subfields":[{"b":"028465 (c.3)"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"909":{"subfields":[{"b":"028466 (c.4)"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"909":{"subfields":[{"b":"028467 (c.5)"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"960":{"subfields":[{"a":"\u03a3\u0395\u03a0\u03a4\u0395\u039c\u0392\u03a1\u0399\u039f\u03a3 2007"}],"ind1":" ","ind2":" "}}]}
|
id | lib2_1/8109 |
illustrated | Illustrated |
institution | University of West Attica |
isbn | 960-7860-36-5 |
language | Greek |
physical | 340 σ. εικ. 24 εκ. |
publishDate | 2004 |
publisher | Προπομπός |
record_format | marc |
series | Προπομπός |
series2 | Τουρισμός και Ελεύθερος Χρόνος |
spelling | 20070920d2004 y0grey010503 ga gre Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής Κώστας Αρβανίτης - Λευτέρης Κουτσιμανής Αθήνα Προπομπός 2004 340 σ. εικ. 24 εκ. Τουρισμός και Ελεύθερος Χρόνος Βιβλιογραφία: σ.339-340 Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, προγραμματισμός παραγωγής, πρώτες ύλες, παρασκευές, προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας Τουρισμός και Ελεύθερος Χρόνος Προπομπός Εστιατόρια Διοίκηση και οργάνωση Τροφοδότες και τροφοδοσία ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ 647.95 Αρβανίτης Κώστας 070 Κουτσιμανής Λευτέρης 070 Προπομπός GR ΠΑ.Δ.Α. - Βιβλιοθήκη Πανεπιστημιούπολης 2 20070920 AACR2 INST LIBRARY 20070920 647.95 ΑΡΒ 000027078 000027078 BK 23 1 INST LIBRARY 20070920 647.95 ΑΡΒ 000027079 000027079 BK 0 2 INST LIBRARY 20080415 647.95 ΑΡΒ 000029900 000029900 BK 0 5 INST LIBRARY 20080415 647.95 ΑΡΒ 000029901 000029901 BK 0 4 INST LIBRARY 20080415 647.95 ΑΡΒ 000029903 000029903 BK 0 3 |
spellingShingle | Αρβανίτης Κώστας Κουτσιμανής Λευτέρης Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής Προπομπός Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, προγραμματισμός παραγωγής, πρώτες ύλες, παρασκευές, προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας Εστιατόρια Διοίκηση και οργάνωση Τροφοδότες και τροφοδοσία ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ |
title | Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής |
title_auth | Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής |
title_full | Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής Κώστας Αρβανίτης - Λευτέρης Κουτσιμανής |
title_fullStr | Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής Κώστας Αρβανίτης - Λευτέρης Κουτσιμανής |
title_full_unstemmed | Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής Κώστας Αρβανίτης - Λευτέρης Κουτσιμανής |
title_short | Επαγγελματική κουζίνα |
title_sub | γενικές αρχές μαγειρικής |
topic | Εστιατόρια Διοίκηση και οργάνωση Τροφοδότες και τροφοδοσία ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ |
topic_facet | Εστιατόρια Διοίκηση και οργάνωση Τροφοδότες και τροφοδοσία |