Αρβανίτης Κώστας & Κουτσιμανής Λευτέρης. (2004). Επαγγελματική κουζίνα: γενικές αρχές μαγειρικής. Προπομπός.
Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)Αρβανίτης Κώστας και Κουτσιμανής Λευτέρης. Επαγγελματική κουζίνα: γενικές αρχές μαγειρικής. Προπομπός, 2004.
Παραπομπή σε μορφή MLA (8th εκδ.)Αρβανίτης Κώστας και Κουτσιμανής Λευτέρης. Επαγγελματική κουζίνα: γενικές αρχές μαγειρικής. Προπομπός, 2004.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.