Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Αρβανίτης Κώστας & Κουτσιμανής Λευτέρης. (2004). Επαγγελματική κουζίνα: γενικές αρχές μαγειρικής. Προπομπός.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Αρβανίτης Κώστας και Κουτσιμανής Λευτέρης. Επαγγελματική κουζίνα: γενικές αρχές μαγειρικής. Προπομπός, 2004.

Παραπομπή σε μορφή MLA (8th εκδ.)

Αρβανίτης Κώστας και Κουτσιμανής Λευτέρης. Επαγγελματική κουζίνα: γενικές αρχές μαγειρικής. Προπομπός, 2004.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.