Μετάβαση στο περιεχόμενο
VuFind
Αγγλικά
Ελληνικά
Γλώσσα
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Αναζήτηση
Σύνθετη
Εμπορευματογνωσία - προμήθειες...
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με email
Εκτύπωση
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μόνιμος σύνδεσμος
Εμπορευματογνωσία - προμήθειες
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας:
Ράπτης Νίκος Δ.
(Συγγραφέας)
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Interbooks
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Προμήθειες ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Εμπορευματογνωσία
ανά: Τζωρακολευθεράκης Ζαχαρίας Γ.
Έκδοση: (1999)
Κοστολόγηση τροφίμων, ποτών, εργασίας, για ξενοδοχεία & εστιατόρια
ανά: Dittmer Paul R., κ.ά.
Έκδοση: (1999)
Organizational behaviour in hotels and restaurants An international perspective
ανά: Guerrier Yvonne
Έκδοση: (1999)
Food and beverage management διοίκηση και έλεγχος - τιμολόγηση στον επισιτιστικό τομέα των ξενοδοχείων
ανά: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Έκδοση: (2005)
Έλεγχος - τιμολόγηση στις επισιτιστικές τουριστικές επιχειρήσεις Food & Beverage management
ανά: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Έκδοση: (2002)