Skip to content
VuFind
English
Ελληνικά
Language
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Εισαγωγή στην επαγγελματική μα...
Cite this
Email this
Print
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Permanent link
Εισαγωγή στην επαγγελματική μαγειρική
Bibliographic Details
Main Author:
Ράπτης Νίκος Δ.
(Author)
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Interbooks
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Similar Items
Σύνθεση εδεσματολογίου με στοιχεία διατητικής
by: Σαλεσιώτης Μιχάλης Π.
Published: (2000)
Στοιχεία διαιτητικής & σύνθεση εδεσματολογιών (menu) στις επισιτιστικές μονάδες
by: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Published: (2006)
Οδηγός γαστρονομκής τέχνης
by: Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ., et al.
Published: (1999)
European gastronomy into the 21st century
by: Gillespie Cailein
Published: (2001)
Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας
by: Αρβανίτης Κώστας
Published: (2006)