Μετάβαση στο περιεχόμενο
VuFind
Αγγλικά
Ελληνικά
Γλώσσα
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Αναζήτηση
Σύνθετη
Η σελίδα θα φορτωθεί εκ νέου όταν αφαιρεθεί ένα φίλτρο
Κατάργηση φίλτρων
Φίλτρα που έχουν εφαρμοστεί:
Συγγραφέας:
Αφαίρεση Φίλτρου
Μπάρτσα Β
KAI
Αφαίρεση Φίλτρου
Σιδηροπούλου Σ
Ταξιθετικός Αριθμός:
Αφαίρεση Φίλτρου
600 - Τεχνολογία (εφαρμοσμένες επιστήμες)
Γλώσσα:
Αφαίρεση Φίλτρου
Ελληνικά
Προτεινόμενα θέματα:
Αφαίρεση Φίλτρου
Διαδίκτυο (Internet) Κοινωνικές απόψεις
KAI
Αφαίρεση Φίλτρου
Μάρκετινγκ
Η σελίδα θα φορτωθεί εκ νέου όταν αφαιρεθεί ένα φίλτρο
Κατάργηση φίλτρων
Εμφάνιση φίλτρων (6)
Συγγραφέας:
Αφαίρεση Φίλτρου
Μπάρτσα Β
KAI
Αφαίρεση Φίλτρου
Σιδηροπούλου Σ
Ταξιθετικός Αριθμός:
Αφαίρεση Φίλτρου
600 - Τεχνολογία (εφαρμοσμένες επιστήμες)
Γλώσσα:
Αφαίρεση Φίλτρου
Ελληνικά
Προτεινόμενα θέματα:
Αφαίρεση Φίλτρου
Διαδίκτυο (Internet) Κοινωνικές απόψεις
KAI
Αφαίρεση Φίλτρου
Μάρκετινγκ
Εισαγωγή στην επαγγελματική μα...
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με email
Εκτύπωση
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μόνιμος σύνδεσμος
Εισαγωγή στην επαγγελματική μαγειρική
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας:
Ράπτης Νίκος Δ.
(Συγγραφέας)
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Interbooks
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Σύνθεση εδεσματολογίου με στοιχεία διατητικής
ανά: Σαλεσιώτης Μιχάλης Π.
Έκδοση: (2000)
Στοιχεία διαιτητικής & σύνθεση εδεσματολογιών (menu) στις επισιτιστικές μονάδες
ανά: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Έκδοση: (2006)
Οδηγός γαστρονομκής τέχνης
ανά: Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ., κ.ά.
Έκδοση: (1999)
European gastronomy into the 21st century
ανά: Gillespie Cailein
Έκδοση: (2001)
Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας
ανά: Αρβανίτης Κώστας
Έκδοση: (2006)