Εισαγωγή στην επαγγελματική μαγειρική
Κύριος συγγραφέας: | Ράπτης Νίκος Δ. (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Interbooks
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Σύνθεση εδεσματολογίου με στοιχεία διατητικής
ανά: Σαλεσιώτης Μιχάλης Π.
Έκδοση: (2000) -
Στοιχεία διαιτητικής & σύνθεση εδεσματολογιών (menu) στις επισιτιστικές μονάδες
ανά: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Έκδοση: (2006) -
Οδηγός γαστρονομκής τέχνης
ανά: Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ., κ.ά.
Έκδοση: (1999) -
European gastronomy into the 21st century
ανά: Gillespie Cailein
Έκδοση: (2001) -
Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας
ανά: Αρβανίτης Κώστας
Έκδοση: (2006)