Η μαγειρική του βρετανικού μουσείου
Main Author: | Berriedale-Johnson Michelle |
---|---|
Other Authors: | Ρούσσου Μαρία |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Ερμείας
|
Similar Items
-
Εισαγωγή στην επαγγελματική μαγειρική
by: Ράπτης Νίκος Δ.
Published: (1997) -
Συνταγές από τον κόσμο του νότου
Published: (1995) -
Σύνθεση εδεσματολογίου με στοιχεία διατητικής
by: Σαλεσιώτης Μιχάλης Π.
Published: (2000) -
Στοιχεία διαιτητικής & σύνθεση εδεσματολογιών (menu) στις επισιτιστικές μονάδες
by: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Published: (2006) -
European gastronomy into the 21st century
by: Gillespie Cailein
Published: (2001)