Η μαγειρική του βρετανικού μουσείου
Κύριος συγγραφέας: | Berriedale-Johnson Michelle |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Ρούσσου Μαρία |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Ερμείας
|
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Εισαγωγή στην επαγγελματική μαγειρική
ανά: Ράπτης Νίκος Δ.
Έκδοση: (1997) -
Συνταγές από τον κόσμο του νότου
Έκδοση: (1995) -
Σύνθεση εδεσματολογίου με στοιχεία διατητικής
ανά: Σαλεσιώτης Μιχάλης Π.
Έκδοση: (2000) -
Στοιχεία διαιτητικής & σύνθεση εδεσματολογιών (menu) στις επισιτιστικές μονάδες
ανά: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Έκδοση: (2006) -
European gastronomy into the 21st century
ανά: Gillespie Cailein
Έκδοση: (2001)