Skip to content
VuFind
English
Ελληνικά
Language
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Η μαγειρική του βρετανικού μου...
Cite this
Email this
Print
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Permanent link
Η μαγειρική του βρετανικού μουσείου
Bibliographic Details
Main Author:
Berriedale-Johnson Michelle
Other Authors:
Ρούσσου Μαρία
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Ερμείας
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Similar Items
Εισαγωγή στην επαγγελματική μαγειρική
by: Ράπτης Νίκος Δ.
Published: (1997)
Συνταγές από τον κόσμο του νότου
Published: (1995)
Σύνθεση εδεσματολογίου με στοιχεία διατητικής
by: Σαλεσιώτης Μιχάλης Π.
Published: (2000)
Στοιχεία διαιτητικής & σύνθεση εδεσματολογιών (menu) στις επισιτιστικές μονάδες
by: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Published: (2006)
European gastronomy into the 21st century
by: Gillespie Cailein
Published: (2001)