Μετάβαση στο περιεχόμενο
VuFind
Αγγλικά
Ελληνικά
Γλώσσα
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Αναζήτηση
Σύνθετη
Η σελίδα θα φορτωθεί εκ νέου όταν αφαιρεθεί ένα φίλτρο
Κατάργηση φίλτρων
Φίλτρα που έχουν εφαρμοστεί:
Προτεινόμενα θέματα:
Αφαίρεση Φίλτρου
Ατμόσφαιρα
Η σελίδα θα φορτωθεί εκ νέου όταν αφαιρεθεί ένα φίλτρο
Κατάργηση φίλτρων
Εμφάνιση φίλτρων (1)
Προτεινόμενα θέματα:
Αφαίρεση Φίλτρου
Ατμόσφαιρα
Η μαγειρική του βρετανικού μου...
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με email
Εκτύπωση
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μόνιμος σύνδεσμος
Η μαγειρική του βρετανικού μουσείου
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας:
Berriedale-Johnson Michelle
Άλλοι συγγραφείς:
Ρούσσου Μαρία
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Ερμείας
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Εισαγωγή στην επαγγελματική μαγειρική
ανά: Ράπτης Νίκος Δ.
Έκδοση: (1997)
Συνταγές από τον κόσμο του νότου
Έκδοση: (1995)
Σύνθεση εδεσματολογίου με στοιχεία διατητικής
ανά: Σαλεσιώτης Μιχάλης Π.
Έκδοση: (2000)
Στοιχεία διαιτητικής & σύνθεση εδεσματολογιών (menu) στις επισιτιστικές μονάδες
ανά: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Έκδοση: (2006)
European gastronomy into the 21st century
ανά: Gillespie Cailein
Έκδοση: (2001)