Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων
Κύριος συγγραφέας: | Μάρας Αθανάσιος Γ. (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Interbooks
|
Έκδοση: | 2η έκδ. |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Βασικές λειτουργίες ξενοδοχειακών μονάδων
ανά: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Έκδοση: (2004) -
Εστιατορική τεχνική και διοίκηση
ανά: Σκουμιός Νικόλαος Κ.
Έκδοση: (2004) -
Food and beverage management διοίκηση και έλεγχος - τιμολόγηση στον επισιτιστικό τομέα των ξενοδοχείων
ανά: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Έκδοση: (2005) -
Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
ανά: Reich Allen Z.
Έκδοση: (1999) -
Έλεγχος - τιμολόγηση στις επισιτιστικές τουριστικές επιχειρήσεις Food & Beverage management
ανά: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Έκδοση: (2002)