Food science
Κύριοι συγγραφείς: | Potter Norman N., Hotchkiss Joseph H. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Έκδοση: |
Aspen
|
Έκδοση: | 5th ed. |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Food chemistry
Έκδοση: (1996) -
Food hygiene, microbiology, and HACCP
ανά: Forsythe S. J., κ.ά.
Έκδοση: (1998) -
Food processing industry quality system guidelines
Έκδοση: (1998) -
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων
ανά: Γεωργάκης Σπ. Α.
Έκδοση: (1986) -
Εργαστηριακές αναλύσεις τεχνολογίας μεταποίησης οπωροκηπευτικών Αρχές ποιοτικού ελέγχου τροφίμων
ανά: Καραουλάνης Γεώργιος Δ.
Έκδοση: (1998)