Μετάβαση στο περιεχόμενο
VuFind
Αγγλικά
Ελληνικά
Γλώσσα
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food science
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με email
Εκτύπωση
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μόνιμος σύνδεσμος
Food science
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριοι συγγραφείς:
Potter Norman N.
,
Hotchkiss Joseph H.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Aspen
Έκδοση:
5th ed.
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food chemistry
Έκδοση: (1996)
Food hygiene, microbiology, and HACCP
ανά: Forsythe S. J., κ.ά.
Έκδοση: (1998)
Food processing industry quality system guidelines
Έκδοση: (1998)
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων
ανά: Γεωργάκης Σπ. Α.
Έκδοση: (1986)
Εργαστηριακές αναλύσεις τεχνολογίας μεταποίησης οπωροκηπευτικών Αρχές ποιοτικού ελέγχου τροφίμων
ανά: Καραουλάνης Γεώργιος Δ.
Έκδοση: (1998)