Skip to content
VuFind
English
Ελληνικά
Language
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατο...
Cite this
Email this
Print
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Permanent link
Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
Bibliographic Details
Main Author:
Reich Allen Z.
Other Authors:
Γκολέτη Αλεξάνδρα
,
Παρασκευάς Αλέξανδρος
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Έλλην
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Similar Items
Marketing εστιατορίου για ποιους λόγους φεύγουν οι πελάτες και δεν ξανάρχονται... και τι μπορείτε να κάνετε γι' αυτό
by: Πρωτοπαπαδάκης Ιωάννης
Published: (2005)
Διοίκηση και τεχνική εστιατορίου
by: Κουκοπούλου-Κουκούλη Ειρήνη
Published: (1986)
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων
by: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Published: (1999)
Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων
by: Τζωρακολευθεράκης Ζαχαρίας Γ.
Published: (1999)
Restaurants that work Case studies of the best in the industry
by: Dorf Martin E.
Published: (1992)