Μετάβαση στο περιεχόμενο
VuFind
Αγγλικά
Ελληνικά
Γλώσσα
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Αναζήτηση
Σύνθετη
Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατο...
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με email
Εκτύπωση
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μόνιμος σύνδεσμος
Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας:
Reich Allen Z.
Άλλοι συγγραφείς:
Γκολέτη Αλεξάνδρα
,
Παρασκευάς Αλέξανδρος
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Έλλην
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Marketing εστιατορίου για ποιους λόγους φεύγουν οι πελάτες και δεν ξανάρχονται... και τι μπορείτε να κάνετε γι' αυτό
ανά: Πρωτοπαπαδάκης Ιωάννης
Έκδοση: (2005)
Διοίκηση και τεχνική εστιατορίου
ανά: Κουκοπούλου-Κουκούλη Ειρήνη
Έκδοση: (1986)
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων
ανά: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Έκδοση: (1999)
Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων
ανά: Τζωρακολευθεράκης Ζαχαρίας Γ.
Έκδοση: (1999)
Restaurants that work Case studies of the best in the industry
ανά: Dorf Martin E.
Έκδοση: (1992)