Εργαστηριακές αναλύσεις τεχνολογίας μεταποίησης οπωροκηπευτικών
Κύριος συγγραφέας: | Καραουλάνης Γεώργιος Δ. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
ART of TEXT
|
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Food science
ανά: Potter Norman N., κ.ά.
Έκδοση: (1998) -
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων
ανά: Γεωργάκης Σπ. Α.
Έκδοση: (1986) -
Food hygiene, microbiology, and HACCP
ανά: Forsythe S. J., κ.ά.
Έκδοση: (1998) -
Εφαρμοσμένη στατιστική στην τεχνολογία τροφίμων
ανά: Πετρίδης Δημήτρης
Έκδοση: (1997) -
Τρόφιμα Παρουσίαση απλουστευμένη
ανά: Γαλανός Δημήτριος Σ.
Έκδοση: (1978)