Εργαστηριακές αναλύσεις τεχνολογίας μεταποίησης οπωροκηπευτικών
Κύριος συγγραφέας: | |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
ART of TEXT
|
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1/3943 | ||
005 | 20190704103822.0 | ||
010 | |a 960-312-072-3 | ||
035 | |l 10011072 | ||
100 | B | B | |a 20001101d1998 0grey0105 ga |
101 | 0 | |a gre | |
200 | 1 | |a Εργαστηριακές αναλύσεις τεχνολογίας μεταποίησης οπωροκηπευτικών |a Αρχές ποιοτικού ελέγχου τροφίμων |f Γεώργιος Δ. Καραουλάνης | |
210 | |a Θεσσαλονίκη |c Art of Text |d 1998 | ||
215 | |a 255 σ. |c πίν., σχ. |d 24 εκ. | ||
320 | |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφία | ||
545 | 1 | |a Αρχές ποιοτικού ελέγχου τροφίμων | |
606 | 0 | |a Τροφή |x Ποιότητα | |
606 | 0 | |a Τροφή |x Ελεγχος | |
606 | 0 | |a Τροφή |x Σύνθεση | |
606 | 0 | |a Φρούτα |x Επεξεργασία | |
606 | 0 | |a Λαχανικά | |
615 | |a ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ | ||
676 | |a 664.07 | ||
700 | 1 | |a Καραουλάνης |b Γεώργιος Δ. | |
709 | |a ART of TEXT | ||
801 | 0 | |a GR |b ΠΑ.Δ.Α. - Βιβλιοθήκη Πανεπιστημιούπολης 2 |g AACR2 | |
852 | |a INST |b LIBRARY |e 20001211 |h 664.07 ΚΑΡ |p 000021261 |q 000021261 |t BK |y 23 |z 1 | ||
901 | |a ΦΑΣΗ 11 | ||
909 | |b 022499 | ||
960 | |a ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2000 | ||
970 | |a ΜΕΝΤΖΑΣ |b ΣΠΥΡΟΣ |z 2000-11 (NEW) |
Εγγραφή στο Ευρετήριο Αναζήτησης
_version_ | 1780545241877577729 |
---|---|
author | Καραουλάνης Γεώργιος Δ. |
author_facet | Καραουλάνης Γεώργιος Δ. |
author_role | |
author_sort | Καραουλάνης Γεώργιος Δ. |
author_variant | κ γ δ κγδ |
building | Campus Library II |
collection | LIB2 Catalog |
dewey-full | 664.07 |
dewey-hundreds | 600 |
dewey-ones | 664 |
dewey-raw | 664.07 |
dewey-search | 664.07 |
dewey-sort | 3664.07 |
dewey-tens | 660 |
format | Book |
fullrecord | {"leader":"01428nam a2200337 i 4500","fields":[{"001":"1/3943"},{"005":"20190704103822.0"},{"010":{"subfields":[{"a":"960-312-072-3"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"035":{"subfields":[{"l":"10011072"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"100":{"subfields":[{"a":"20001101d1998 0grey0105 ga"}],"ind1":"B","ind2":"B"}},{"101":{"subfields":[{"a":"gre"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"200":{"subfields":[{"a":"\u0395\u03c1\u03b3\u03b1\u03c3\u03c4\u03b7\u03c1\u03b9\u03b1\u03ba\u03ad\u03c2 \u03b1\u03bd\u03b1\u03bb\u03cd\u03c3\u03b5\u03b9\u03c2 \u03c4\u03b5\u03c7\u03bd\u03bf\u03bb\u03bf\u03b3\u03af\u03b1\u03c2 \u03bc\u03b5\u03c4\u03b1\u03c0\u03bf\u03af\u03b7\u03c3\u03b7\u03c2 \u03bf\u03c0\u03c9\u03c1\u03bf\u03ba\u03b7\u03c0\u03b5\u03c5\u03c4\u03b9\u03ba\u03ce\u03bd"},{"a":"\u0391\u03c1\u03c7\u03ad\u03c2 \u03c0\u03bf\u03b9\u03bf\u03c4\u03b9\u03ba\u03bf\u03cd \u03b5\u03bb\u03ad\u03b3\u03c7\u03bf\u03c5 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd"},{"f":"\u0393\u03b5\u03ce\u03c1\u03b3\u03b9\u03bf\u03c2 \u0394. \u039a\u03b1\u03c1\u03b1\u03bf\u03c5\u03bb\u03ac\u03bd\u03b7\u03c2"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"210":{"subfields":[{"a":"\u0398\u03b5\u03c3\u03c3\u03b1\u03bb\u03bf\u03bd\u03af\u03ba\u03b7"},{"c":"Art of Text"},{"d":"1998"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"215":{"subfields":[{"a":"255 \u03c3."},{"c":"\u03c0\u03af\u03bd., \u03c3\u03c7."},{"d":"24 \u03b5\u03ba."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"320":{"subfields":[{"a":"\u03a0\u03b5\u03c1\u03b9\u03bb\u03b1\u03bc\u03b2\u03ac\u03bd\u03b5\u03b9 \u03b2\u03b9\u03b2\u03bb\u03b9\u03bf\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03af\u03b1"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"545":{"subfields":[{"a":"\u0391\u03c1\u03c7\u03ad\u03c2 \u03c0\u03bf\u03b9\u03bf\u03c4\u03b9\u03ba\u03bf\u03cd \u03b5\u03bb\u03ad\u03b3\u03c7\u03bf\u03c5 \u03c4\u03c1\u03bf\u03c6\u03af\u03bc\u03c9\u03bd"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"606":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03ae"},{"x":"\u03a0\u03bf\u03b9\u03cc\u03c4\u03b7\u03c4\u03b1"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"606":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03ae"},{"x":"\u0395\u03bb\u03b5\u03b3\u03c7\u03bf\u03c2"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"606":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03c1\u03bf\u03c6\u03ae"},{"x":"\u03a3\u03cd\u03bd\u03b8\u03b5\u03c3\u03b7"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"606":{"subfields":[{"a":"\u03a6\u03c1\u03bf\u03cd\u03c4\u03b1"},{"x":"\u0395\u03c0\u03b5\u03be\u03b5\u03c1\u03b3\u03b1\u03c3\u03af\u03b1"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"606":{"subfields":[{"a":"\u039b\u03b1\u03c7\u03b1\u03bd\u03b9\u03ba\u03ac"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"615":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u0395\u03a7\u039d\u039f\u039b\u039f\u0393\u0399\u0391 \u03a4\u03a1\u039f\u03a6\u0399\u039c\u03a9\u039d"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"676":{"subfields":[{"a":"664.07"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"700":{"subfields":[{"a":"\u039a\u03b1\u03c1\u03b1\u03bf\u03c5\u03bb\u03ac\u03bd\u03b7\u03c2"},{"b":"\u0393\u03b5\u03ce\u03c1\u03b3\u03b9\u03bf\u03c2 \u0394."}],"ind1":" ","ind2":"1"}},{"709":{"subfields":[{"a":"ART of TEXT"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"801":{"subfields":[{"a":"GR"},{"b":"\u03a0\u0391.\u0394.\u0391. - \u0392\u03b9\u03b2\u03bb\u03b9\u03bf\u03b8\u03ae\u03ba\u03b7 \u03a0\u03b1\u03bd\u03b5\u03c0\u03b9\u03c3\u03c4\u03b7\u03bc\u03b9\u03bf\u03cd\u03c0\u03bf\u03bb\u03b7\u03c2 2"},{"g":"AACR2"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"852":{"subfields":[{"a":"INST"},{"b":"LIBRARY"},{"e":"20001211"},{"h":"664.07 \u039a\u0391\u03a1"},{"p":"000021261"},{"q":"000021261"},{"t":"BK"},{"y":"23"},{"z":"1"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"901":{"subfields":[{"a":"\u03a6\u0391\u03a3\u0397 11"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"909":{"subfields":[{"b":"022499"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"960":{"subfields":[{"a":"\u03a3\u0395\u03a0\u03a4\u0395\u039c\u0392\u03a1\u0399\u039f\u03a3 2000"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"970":{"subfields":[{"a":"\u039c\u0395\u039d\u03a4\u0396\u0391\u03a3"},{"b":"\u03a3\u03a0\u03a5\u03a1\u039f\u03a3"},{"z":"2000-11 (NEW)"}],"ind1":" ","ind2":" "}}]}
|
id | lib2_1/3943 |
illustrated | Not Illustrated |
institution | University of West Attica |
isbn | 960-312-072-3 |
language | Greek |
physical | 255 σ. πίν., σχ. 24 εκ. |
publishDate | 1998 |
publisher | ART of TEXT |
record_format | marc |
spelling | 20001101d1998 0grey0105 ga gre Εργαστηριακές αναλύσεις τεχνολογίας μεταποίησης οπωροκηπευτικών Αρχές ποιοτικού ελέγχου τροφίμων Γεώργιος Δ. Καραουλάνης Θεσσαλονίκη Art of Text 1998 255 σ. πίν., σχ. 24 εκ. Περιλαμβάνει βιβλιογραφία Αρχές ποιοτικού ελέγχου τροφίμων Τροφή Ποιότητα Τροφή Ελεγχος Τροφή Σύνθεση Φρούτα Επεξεργασία Λαχανικά ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 664.07 Καραουλάνης Γεώργιος Δ. ART of TEXT GR ΠΑ.Δ.Α. - Βιβλιοθήκη Πανεπιστημιούπολης 2 AACR2 INST LIBRARY 20001211 664.07 ΚΑΡ 000021261 000021261 BK 23 1 |
spellingShingle | Καραουλάνης Γεώργιος Δ. Εργαστηριακές αναλύσεις τεχνολογίας μεταποίησης οπωροκηπευτικών Αρχές ποιοτικού ελέγχου τροφίμων Τροφή Ποιότητα Τροφή Ελεγχος Τροφή Σύνθεση Φρούτα Επεξεργασία Λαχανικά ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ |
title | Εργαστηριακές αναλύσεις τεχνολογίας μεταποίησης οπωροκηπευτικών Αρχές ποιοτικού ελέγχου τροφίμων |
title_alt | Αρχές ποιοτικού ελέγχου τροφίμων |
title_auth | Εργαστηριακές αναλύσεις τεχνολογίας μεταποίησης οπωροκηπευτικών Αρχές ποιοτικού ελέγχου τροφίμων |
title_full | Εργαστηριακές αναλύσεις τεχνολογίας μεταποίησης οπωροκηπευτικών Αρχές ποιοτικού ελέγχου τροφίμων Γεώργιος Δ. Καραουλάνης |
title_fullStr | Εργαστηριακές αναλύσεις τεχνολογίας μεταποίησης οπωροκηπευτικών Αρχές ποιοτικού ελέγχου τροφίμων Γεώργιος Δ. Καραουλάνης |
title_full_unstemmed | Εργαστηριακές αναλύσεις τεχνολογίας μεταποίησης οπωροκηπευτικών Αρχές ποιοτικού ελέγχου τροφίμων Γεώργιος Δ. Καραουλάνης |
title_short | Εργαστηριακές αναλύσεις τεχνολογίας μεταποίησης οπωροκηπευτικών |
topic | Τροφή Ποιότητα Τροφή Ελεγχος Τροφή Σύνθεση Φρούτα Επεξεργασία Λαχανικά ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ |
topic_facet | Τροφή Ποιότητα Τροφή Ελεγχος Τροφή Σύνθεση Φρούτα Επεξεργασία Λαχανικά |