Κοστολόγηση τροφίμων, ποτών, εργασίας, για ξενοδοχεία & εστιατόρια
Main Authors: | Dittmer Paul R. (Author), Griffin Gerald G. (Author) |
---|---|
Other Authors: | Αποστολοπούλου Αντιγόνη (Translator) |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Έλλην
|
Edition: | 5η έκδ. |
Similar Items
-
Προμήθειες ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Εμπορευματογνωσία
by: Τζωρακολευθεράκης Ζαχαρίας Γ.
Published: (1999) -
Εμπορευματογνωσία - προμήθειες
by: Ράπτης Νίκος Δ.
Published: (1999) -
Fundamentals of logistics management
by: Lambert Douglas M., et al.
Published: (1998) -
Advanced supply chain management how to build a sustained competitive advantage
by: Poirier Charles C.
Published: (1999) -
Purchasing
by: Lysons Kenneth
Published: (1996)