Food hygiene, microbiology, and HACCP
Κύριοι συγγραφείς: | Forsythe S. J., Hayes P. R. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Έκδοση: |
Aspen
|
Έκδοση: | 3rd ed. |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Food science
ανά: Potter Norman N., κ.ά.
Έκδοση: (1998) -
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων
ανά: Γεωργάκης Σπ. Α.
Έκδοση: (1986) -
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων
ανά: Τζιά Κωνσταντίνα, κ.ά.
Έκδοση: (1996) -
Food processing industry quality system guidelines
Έκδοση: (1998) -
Εφαρμοσμένη στατιστική στην τεχνολογία τροφίμων
ανά: Πετρίδης Δημήτρης
Έκδοση: (1997)