Εφαρμοσμένη στατιστική στην τεχνολογία τροφίμων
Κύριος συγγραφέας: | Πετρίδης Δημήτρης (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Όμηρος
|
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων
ανά: Γεωργάκης Σπ. Α.
Έκδοση: (1986) -
Food hygiene, microbiology, and HACCP
ανά: Forsythe S. J., κ.ά.
Έκδοση: (1998) -
Food science
ανά: Potter Norman N., κ.ά.
Έκδοση: (1998) -
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων
ανά: Τζιά Κωνσταντίνα, κ.ά.
Έκδοση: (1996) -
Ταχείες μέθοδοι ανάλυσης στον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων, ή, ποιοτι- κός έλεγχος και τρόφιμα Πρακτικά
Έκδοση: (1991)