Μετάβαση στο περιεχόμενο
VuFind
Αγγλικά
Ελληνικά
Γλώσσα
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Αναζήτηση
Σύνθετη
Εφαρμοσμένη στατιστική στην τε...
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με email
Εκτύπωση
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μόνιμος σύνδεσμος
Εφαρμοσμένη στατιστική στην τεχνολογία τροφίμων
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας:
Πετρίδης Δημήτρης
(Συγγραφέας)
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Όμηρος
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων
ανά: Γεωργάκης Σπ. Α.
Έκδοση: (1986)
Food hygiene, microbiology, and HACCP
ανά: Forsythe S. J., κ.ά.
Έκδοση: (1998)
Food science
ανά: Potter Norman N., κ.ά.
Έκδοση: (1998)
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων
ανά: Τζιά Κωνσταντίνα, κ.ά.
Έκδοση: (1996)
Ταχείες μέθοδοι ανάλυσης στον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων, ή, ποιοτι- κός έλεγχος και τρόφιμα Πρακτικά
Έκδοση: (1991)