Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, 1945- (Συγγραφέας)
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Συνεργάτης)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: Θεσσαλονίκη : University Studio Press, 1999.
Έκδοση:1η έκδ.
Θέματα:

MAIN

Λεπτομέρειες τεκμηρίων από MAIN
Ταξιθετικός Αριθμός: 664 ΚΑΛ
Αντίτυπο 1 Η τρέχουσα κατάσταση είναι άγνωστη