Μελέτη αρχιτεκτονικών σχεδίων για την κατασκευή κέντρου διασκέδασης - Μεθενίτης, Γεώργιος; Σιμίνη, Γεωργία (ΤΕΙ Πειραιά, 1995)
Στην έντυπη μορφή της εργασίας που διατίθεται από την Βιβλιοθήκη περιλαμβάνονται σχέδια