The effectiveness of continuous improvement and the utilization of benchmarking methods in the Greek dairy industry’s endeavor to achieve “World Class” status
Κύριος συγγραφέας: | Ekonomou, Georgios S. |
---|---|
Μορφή: | Μεταπτυχιακή εργασία |
Γλώσσα: | English |
Έκδοση: |
ΤΕΙ Πειραιά
2007
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/545 |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Achieving quality through continual improvement
ανά: Burrill Claude W., κ.ά.
Έκδοση: (1999) -
World-class manufacturing
ανά: Todd Jim 1928-
Έκδοση: (1995) -
High performance benchmarking 20 steps to success
ανά: Harrington H. James, κ.ά.
Έκδοση: (1996) -
Strategies for world class products
ανά: Farish Mike
Έκδοση: (1995) -
An introduction to world class manufacturing
ανά: Keegan Richard
Έκδοση: (1997)