Η πλήρης αναπαράσταση του Θησείου (ναός του Ηφαίστου) στην Αθήνα, με χρωματισμούς και τρισδιάστατα σχέδια και ξενάγηση εντός και εκτός του ναού με 3d animation - Κουτσοβούλου, Ειρήνη; Αναγνωστοπούλου, Μαρία; Κρητικός, Στυλιανός (ΤΕΙ Πειραιά)
Στο CD της εργασίας που διατίθεται από τη Βιβλιοθήκη περιλαμβάνεται video