Χρήση κλωστοϋφαντουργικών χρωστικών στα τρόφιμα
Κύριος συγγραφέας: | Αρμπέρι, Δάφνη |
---|---|
Μορφή: | Πτυχιακή εργασία |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.
2020
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/5286 |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Χρώματα συμπλόκου μετάλλου
ανά: Αλεξίου, Αγγελική
Έκδοση: (2014) -
Βιβλιογραφική επισκόπηση των όξινων χρωμάτων. Μελέτη των όρων βαφής με το όξινο χρώμα ACID YELLOW 9
ανά: Μουράτη, Ιουλιάνα
Έκδοση: (2014) -
Ερυθρόδανο το βαφικό & ο πρώτος συνεταιρισμός στην Ελλάδα
ανά: Οικονόμου, Νυμφοδώρα
Έκδοση: (2012) -
Η επίδραση του χρώματος και του τεχνητού φωτισμού στην παιδική ανάπτυξη
ανά: Γαϊτη, Βασιλική
Έκδοση: (2018) -
Εφαρμογή της ισόθερμης Freundlich στην προσρόφηση κατιοντικών χρωμάτων από αργιλοπυριτικά υλικά
ανά: Μαγιάφα, Μ. Π.
Έκδοση: (2009)