Η επίδραση της κρίσης στην οικονομική κατάσταση των επιχειρήσεων στον κλάδο τροφίμων και ποτών
Κύριοι συγγραφείς: | Αγγελοπούλου, Ιωάννα, Κουλίδου, Μαρία |
---|---|
Μορφή: | Πτυχιακή εργασία |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.
2017
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/3839 |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Η επίδραση της καινοτομίας στην επιχειρηματικότητα σε περιόδους κρίσης
ανά: Δελλακά, Πολυξένη, κ.ά.
Έκδοση: (2018) -
Επιχειρηματικότητα σε περιόδους κρίσης
ανά: Κόλια, Γρηγορία
Έκδοση: (2016) -
Η καινοτομία σαν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε περιόδους κρίσης
ανά: Γιώτη, Ελεάννα
Έκδοση: (2016) -
ΟΙ επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στον κλάδο των παιχνιδιών. Μελέτη περίπτωσης: Jumbo Α.Ε.Ε.
ανά: Χειλά, Ανδριάνα
Έκδοση: (2014) -
Η χρηματοπιστωτική κρίση στην Ελλάδα και η επίδραση της στον τραπεζικό κλάδο
ανά: Μορφονιός, Γεώργιος
Έκδοση: (2013)