Ανάλυση και μελέτη εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου σε βιομηχανία σοκολατοειδών προϊόντων
Κύριος συγγραφέας: | Κυριαζής, Απόστολος |
---|---|
Μορφή: | Πτυχιακή εργασία |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.
2016
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/2993 |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Κριτική αξιολόγηση μεθόδων ανάλυσης και εκτίμησης επικινδυνότητας επαγγελματικού κινδύνου
ανά: Σαράντου, Αργυρώ, κ.ά.
Έκδοση: (2017) -
Εκτίμηση του επαγγελματικού κινδύνου σε βιοτεχνία υποδημάτων
ανά: Δανελάτος, Διονύσης, κ.ά.
Έκδοση: (2013) -
Εκτίμηση επαγγελματικού κινδύνου - εφαρμογή σε μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής
ανά: Νίκας, Ιωάννης, κ.ά.
Έκδοση: (2012) -
Υγιεινή και ασφάλεια εργασίας σε επιχειρήσεις τροφίμων. Διαδικασία εκπόνησης μελέτης εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου. Εφαρμογή σε μια επιχείρηση αρτοποιείου
ανά: Ηλιόπουλος, Δημήτριος
Έκδοση: (2017) -
Εκτίμηση επαγγελματικού κινδύνου και μέσα ατομικής προστασίας στις εγκαταστάσεις διυλιστηρίων
ανά: Βουλγαράκη, Κορνηλία, κ.ά.
Έκδοση: (2016)