Γαστρονομικός τουρισμός: μελέτη περίπτωσης το «Ελληνικό Πρωινό»
Κύριος συγγραφέας: | Αναγνώστου, Μαρία |
---|---|
Μορφή: | Πτυχιακή εργασία |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.
2016
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/2672 |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Οργάνωση και διοίκηση ξενοδοχειακής μονάδας. Μελέτη περίπτωσης Radisson Blu Park Hotel, Athens
ανά: Καλφαδόπουλος, Χριστοφής
Έκδοση: (2018) -
Επαγγελματικός τουρισμός εκθέσεων, κινήτρων, επιχειρηματικών ταξιδιών οργάνωση συνεδρίων
ανά: Κραβαρίτης Κώστας Ν., κ.ά.
Έκδοση: (2007) -
Επαγγελματικός τουρισμός συνεδρίων, κινήτρων, εκθέσεων οργάνωση συνεδρίων στα ξενοδοχεία
ανά: Κραβαρίτης Κώστας Ν.
Έκδοση: (1992) -
Το τμήμα υποδοχής σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων
ανά: Ψαχούλια, Ανδρονίκη
Έκδοση: (2016) -
Το τμήμα του housekeeping στα ελληνικά ξενοδοχεία
ανά: Μουρούζη, Μάρθα
Έκδοση: (2012)