Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίων με αστέρι Michelin
Main Author: | Τζακώστας, Στυλιανός |
---|---|
Format: | Bachelor Thesis |
Language: | Greek |
Published: |
ΤΕΙ Πειραιά
2013
|
Subjects: | |
Online Access: | http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/2223 |
Similar Items
-
Αξιολόγηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών των εστιατορίων των ξενοδοχείων
by: Γεωργίου, Χρήστος
Published: (2013) -
Οργάνωση & λειτουργία ξενοδοχείου
by: Καραγιάννης Στέφανος Ν.
Published: (1997) -
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων
by: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Published: (1999) -
Η δομή και οργάνωση της λογιστικής διαδικασίας και η λογιστική πληροφόρηση στις ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις
by: Παπαγεωργίου, Γεώργιος, et al.
Published: (2018) -
Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας
by: Αρβανίτης Κώστας
Published: (2006)