Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίων με αστέρι Michelin
Κύριος συγγραφέας: | Τζακώστας, Στυλιανός |
---|---|
Μορφή: | Πτυχιακή εργασία |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
ΤΕΙ Πειραιά
2013
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/2223 |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Αξιολόγηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών των εστιατορίων των ξενοδοχείων
ανά: Γεωργίου, Χρήστος
Έκδοση: (2013) -
Οργάνωση & λειτουργία ξενοδοχείου
ανά: Καραγιάννης Στέφανος Ν.
Έκδοση: (1997) -
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων
ανά: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Έκδοση: (1999) -
Η δομή και οργάνωση της λογιστικής διαδικασίας και η λογιστική πληροφόρηση στις ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις
ανά: Παπαγεωργίου, Γεώργιος, κ.ά.
Έκδοση: (2018) -
Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας
ανά: Αρβανίτης Κώστας
Έκδοση: (2006)