Εφαρμογή της οδηγίας Ecodesign στις συσκευές μαγειρέματος (οικιακές και εμπορικές) με χρήση φυσικού αερίου και ηλεκτρισμού
Κύριος συγγραφέας: | Καπετανίδου, Χριστίνα |
---|---|
Μορφή: | Πτυχιακή εργασία |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
ΤΕΙ Πειραιά
2012
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/1998 |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Μελέτη και εγκατάσταση φυσικού αερίου εφαρμογές φυσικού αερίου πλεονεκτήματα
ανά: Μακρής, Μιχαήλ - Ευάγγελος, κ.ά.
Έκδοση: (2013) -
Εισαγωγή στην τεχνολογία του φυσικού αερίου
ανά: Λέφας Κώνσταντίνος Χ., κ.ά.
Έκδοση: (2004) -
Εισαγωγή στην τεχνολογία του φυσικού αερίου
ανά: Λέφας Κώνσταντίνος Χ.
Έκδοση: (1999) -
Μέθοδοι πρόβλεψης καταναλώσεως φυσικού αερίου σε μια περιοχή και εκτίμησης της διείσδυσης του φυσικού αερίου σε νέες περιοχές της Αθήνας
ανά: Μαλχασιάν, Αναστάσιος, κ.ά.
Έκδοση: (2014) -
Ανάλυση και σχεδίαση τομέα, δικτύου τεσσάρων bar φυσικού αερίου
ανά: Αναγνωστόπουλος, Εμμανουήλ
Έκδοση: (2012)