Αξιολόγηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών των εστιατορίων των ξενοδοχείων
Κύριος συγγραφέας: | Γεωργίου, Χρήστος |
---|---|
Μορφή: | Πτυχιακή εργασία |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
ΤΕΙ Πειραιά
2013
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/1899 |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίων με αστέρι Michelin
ανά: Τζακώστας, Στυλιανός
Έκδοση: (2013) -
Η δομή και οργάνωση της λογιστικής διαδικασίας και η λογιστική πληροφόρηση στις ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις
ανά: Παπαγεωργίου, Γεώργιος, κ.ά.
Έκδοση: (2018) -
Τα social media και η χρήση τους στην προώθηση των ξενοδοχειακών υπηρεσιών
ανά: Παφίλη, Στυλιανή, κ.ά.
Έκδοση: (2017) -
Ψυχαγωγία & άθληση πελατών ξενοδοχείων
ανά: Φιλιππίδης Δημήτρης, κ.ά.
Έκδοση: (2001) -
Παράγοντες επιτυχίας των ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα
ανά: Διακουμογιαννοπούλου, Σωσάννα
Έκδοση: (2016)