Θεωρητική ανάλυση του Franchise. Μελέτη του Ομίλου Γρηγόρης Μικρογεύματα και της εταιρείας Φούρνος Βενέτη
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Μορφή: | Πτυχιακή εργασία |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
ΤΕΙ Πειραιά
2013
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/1425 |
_version_ | 1780524083132235776 |
---|---|
abstract | Σκοπός αυτής της εργασίας είναι να παρουσιάσει την ανάπτυξη του franchise στην Ελλάδα, το
πώς ξεκίνησε, από πού προήλθε, να βρεθούν τα δυνατά του σημεία αλλά και τα σημεία που το
κάνουν ευάλωτο στην αγορά. Να εντοπιστεί αν υπάρχουν προοπτικές μεγαλύτερης ανάπτυξης
στην χώρα μας και αν αυτό είναι ένα μοντέλο που μπορεί να λειτουργήσει σύμφωνα με την
κουλτούρα, τα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων. Όλα αυτά μέσα από την έρευνα και τη μελέτη
δύο ελληνικών ομίλων που έχουν καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια να καταξιωθούν στη αγορά
αλλά και στην καθημερινότητα πολλών Ελλήνων. |
advisor | |
author | Λουβερδή, Σταματίνα Παναγιωτόπουλος, Στέφανος |
author_facet | Λουβερδή, Σταματίνα Παναγιωτόπουλος, Στέφανος |
author_sort | Λουβερδή, Σταματίνα |
collection | Okeanis Institutional Repository |
facultydepartment | Τμήμα Λογιστικής |
format | Πτυχιακή εργασία |
id | okeanis-123456789-1425 |
institution | University of West Attica Campus II |
keyword | Franchising Γρηγόρης - Όμιλος Εταιριών Εστίασης Βενέτης Α.Β.Ε.Ε. Δικαιοχρησία Νομοθεσία Νομολογία Δικαιοπάροχος Δικαιοδόχος Καταναλωτές Licensing |
language | Greek |
physical | 84 σελ. |
publishDate | 2013 |
publisher | ΤΕΙ Πειραιά |
record_format | dspace |
spelling | okeanis-123456789-14252018-12-14T10:49:21Z Θεωρητική ανάλυση του Franchise. Μελέτη του Ομίλου Γρηγόρης Μικρογεύματα και της εταιρείας Φούρνος Βενέτη Λουβερδή, Σταματίνα Παναγιωτόπουλος, Στέφανος Ιωαννίδου, Σοφία Τμήμα Λογιστικής TPSH::Διοίκηση και Οργάνωση::Εταιρείες Franchising Γρηγόρης - Όμιλος Εταιριών Εστίασης Βενέτης Α.Β.Ε.Ε. Δικαιοχρησία Νομοθεσία Νομολογία Δικαιοπάροχος Δικαιοδόχος Καταναλωτές Licensing Σκοπός αυτής της εργασίας είναι να παρουσιάσει την ανάπτυξη του franchise στην Ελλάδα, το πώς ξεκίνησε, από πού προήλθε, να βρεθούν τα δυνατά του σημεία αλλά και τα σημεία που το κάνουν ευάλωτο στην αγορά. Να εντοπιστεί αν υπάρχουν προοπτικές μεγαλύτερης ανάπτυξης στην χώρα μας και αν αυτό είναι ένα μοντέλο που μπορεί να λειτουργήσει σύμφωνα με την κουλτούρα, τα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων. Όλα αυτά μέσα από την έρευνα και τη μελέτη δύο ελληνικών ομίλων που έχουν καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια να καταξιωθούν στη αγορά αλλά και στην καθημερινότητα πολλών Ελλήνων. 2013 Πτυχιακή εργασία http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/1425 el http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα ΤΕΙ Πειραιά 84 σελ. http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/bitstream/123456789/1425/9/log_00069.pdf.jpg |
spellingShingle | TPSH::Διοίκηση και Οργάνωση::Εταιρείες Λουβερδή, Σταματίνα Παναγιωτόπουλος, Στέφανος Θεωρητική ανάλυση του Franchise. Μελέτη του Ομίλου Γρηγόρης Μικρογεύματα και της εταιρείας Φούρνος Βενέτη |
title | Θεωρητική ανάλυση του Franchise. Μελέτη του Ομίλου Γρηγόρης Μικρογεύματα και της εταιρείας Φούρνος Βενέτη |
title_full | Θεωρητική ανάλυση του Franchise. Μελέτη του Ομίλου Γρηγόρης Μικρογεύματα και της εταιρείας Φούρνος Βενέτη |
title_fullStr | Θεωρητική ανάλυση του Franchise. Μελέτη του Ομίλου Γρηγόρης Μικρογεύματα και της εταιρείας Φούρνος Βενέτη |
title_full_unstemmed | Θεωρητική ανάλυση του Franchise. Μελέτη του Ομίλου Γρηγόρης Μικρογεύματα και της εταιρείας Φούρνος Βενέτη |
title_short | Θεωρητική ανάλυση του Franchise. Μελέτη του Ομίλου Γρηγόρης Μικρογεύματα και της εταιρείας Φούρνος Βενέτη |
title_sort | θεωρητική ανάλυση του franchise. μελέτη του ομίλου γρηγόρης μικρογεύματα και της εταιρείας φούρνος βενέτη |
topic | TPSH::Διοίκηση και Οργάνωση::Εταιρείες |
url | http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/1425 |