Θεωρητική ανάλυση του Franchise. Μελέτη του Ομίλου Γρηγόρης Μικρογεύματα και της εταιρείας Φούρνος Βενέτη

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριοι συγγραφείς: Λουβερδή, Σταματίνα, Παναγιωτόπουλος, Στέφανος
Μορφή: Πτυχιακή εργασία
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: ΤΕΙ Πειραιά 2013
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/1425
_version_ 1780524083132235776
abstract Σκοπός αυτής της εργασίας είναι να παρουσιάσει την ανάπτυξη του franchise στην Ελλάδα, το πώς ξεκίνησε, από πού προήλθε, να βρεθούν τα δυνατά του σημεία αλλά και τα σημεία που το κάνουν ευάλωτο στην αγορά. Να εντοπιστεί αν υπάρχουν προοπτικές μεγαλύτερης ανάπτυξης στην χώρα μας και αν αυτό είναι ένα μοντέλο που μπορεί να λειτουργήσει σύμφωνα με την κουλτούρα, τα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων. Όλα αυτά μέσα από την έρευνα και τη μελέτη δύο ελληνικών ομίλων που έχουν καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια να καταξιωθούν στη αγορά αλλά και στην καθημερινότητα πολλών Ελλήνων.
advisor
author Λουβερδή, Σταματίνα
Παναγιωτόπουλος, Στέφανος
author_facet Λουβερδή, Σταματίνα
Παναγιωτόπουλος, Στέφανος
author_sort Λουβερδή, Σταματίνα
collection Okeanis Institutional Repository
facultydepartment Τμήμα Λογιστικής
format Πτυχιακή εργασία
id okeanis-123456789-1425
institution University of West Attica Campus II
keyword Franchising
Γρηγόρης - Όμιλος Εταιριών Εστίασης
Βενέτης Α.Β.Ε.Ε.
Δικαιοχρησία
Νομοθεσία
Νομολογία
Δικαιοπάροχος
Δικαιοδόχος
Καταναλωτές
Licensing
language Greek
physical 84 σελ.
publishDate 2013
publisher ΤΕΙ Πειραιά
record_format dspace
spelling okeanis-123456789-14252018-12-14T10:49:21Z Θεωρητική ανάλυση του Franchise. Μελέτη του Ομίλου Γρηγόρης Μικρογεύματα και της εταιρείας Φούρνος Βενέτη Λουβερδή, Σταματίνα Παναγιωτόπουλος, Στέφανος Ιωαννίδου, Σοφία Τμήμα Λογιστικής TPSH::Διοίκηση και Οργάνωση::Εταιρείες Franchising Γρηγόρης - Όμιλος Εταιριών Εστίασης Βενέτης Α.Β.Ε.Ε. Δικαιοχρησία Νομοθεσία Νομολογία Δικαιοπάροχος Δικαιοδόχος Καταναλωτές Licensing Σκοπός αυτής της εργασίας είναι να παρουσιάσει την ανάπτυξη του franchise στην Ελλάδα, το πώς ξεκίνησε, από πού προήλθε, να βρεθούν τα δυνατά του σημεία αλλά και τα σημεία που το κάνουν ευάλωτο στην αγορά. Να εντοπιστεί αν υπάρχουν προοπτικές μεγαλύτερης ανάπτυξης στην χώρα μας και αν αυτό είναι ένα μοντέλο που μπορεί να λειτουργήσει σύμφωνα με την κουλτούρα, τα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων. Όλα αυτά μέσα από την έρευνα και τη μελέτη δύο ελληνικών ομίλων που έχουν καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια να καταξιωθούν στη αγορά αλλά και στην καθημερινότητα πολλών Ελλήνων. 2013 Πτυχιακή εργασία http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/1425 el http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα ΤΕΙ Πειραιά 84 σελ. http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/bitstream/123456789/1425/9/log_00069.pdf.jpg
spellingShingle TPSH::Διοίκηση και Οργάνωση::Εταιρείες
Λουβερδή, Σταματίνα
Παναγιωτόπουλος, Στέφανος
Θεωρητική ανάλυση του Franchise. Μελέτη του Ομίλου Γρηγόρης Μικρογεύματα και της εταιρείας Φούρνος Βενέτη
title Θεωρητική ανάλυση του Franchise. Μελέτη του Ομίλου Γρηγόρης Μικρογεύματα και της εταιρείας Φούρνος Βενέτη
title_full Θεωρητική ανάλυση του Franchise. Μελέτη του Ομίλου Γρηγόρης Μικρογεύματα και της εταιρείας Φούρνος Βενέτη
title_fullStr Θεωρητική ανάλυση του Franchise. Μελέτη του Ομίλου Γρηγόρης Μικρογεύματα και της εταιρείας Φούρνος Βενέτη
title_full_unstemmed Θεωρητική ανάλυση του Franchise. Μελέτη του Ομίλου Γρηγόρης Μικρογεύματα και της εταιρείας Φούρνος Βενέτη
title_short Θεωρητική ανάλυση του Franchise. Μελέτη του Ομίλου Γρηγόρης Μικρογεύματα και της εταιρείας Φούρνος Βενέτη
title_sort θεωρητική ανάλυση του franchise. μελέτη του ομίλου γρηγόρης μικρογεύματα και της εταιρείας φούρνος βενέτη
topic TPSH::Διοίκηση και Οργάνωση::Εταιρείες
url http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/1425